ИЗБЕРИ КРЕДИТ

admin
4.9/5 - (7 оценили)

ИЗБЕРИ СУМА ЗА КРЕДИТИ С ЛОША КРЕДИТНА ИСТОРИЯ

Изберете най-подходящия кредит за вас и започнете процеса още сега.


ИЗБЕРИ ЖЕЛАНА СУМА ЗА РЕФИНАНСИРАНЕ ИЛИ ОБЕДИНЕНИЕ НА НЯКОЛКО КРЕДИТА

Предоставяме удобни и бързи решения за рефинансиране или обединение на няколко кредита! Ние ви помагаме да постигнете по-добра финансова стабилност и контрол над вашите дългове. Изберете нашите услуги днес и стъпете към по-добро управление на вашите финанси.


ЗАЯВИ КРЕДИТ С ОБЕЗПЕЧЕНИЕ НА АВТОМОБИЛ

Това е финансов продукт, при който вие получавате пари, обезпечени с вашия собствен автомобил. Вие оставате собственик на колата, но ви се предоставя сумата, от която се нуждаете!
Суми от 5 000 до 90 000 лв.

Вземи кредити дори с лоша кредитна история

ЕТАПИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НА КРЕДИТ

ИЗБОР НА КРЕДИТ
Изберете вид кредит – на вноски или предплатен, определете точната сума и срок.

КАНДИДАТСТВАНЕ
Попълнете онлайн заявката. Очаквайте отговор в рамките на минути.

ПОЛУЧАВАНЕ НА СРЕДСТВАТА
Чрез банков превод или на касата на Изи Пей, получавате средствата в рамките на минути след потвърждение на договора.


Ние ви помагаме да намерите най-ниските лихвени проценти, най-изгодните условия за връщане и най-подходящите срокове за погасяване на заема си. Вие имате пълна свобода да изберете какъв вид кредит ви удовлетворява – било то с вноски или погасяване до следващата ви заплата, и сами определяте точната сума и период на заема. След това, се предоставя възможността да кандидатствате онлайн, като попълните съответния въпросник, и ще получите отговор в рамките на няколко минути.

След одобрение на вашата заявка, парите могат да бъдат преведени на вашия банков сметка или да бъдат издадени в брой в касата на Изи Пей, и това се случва в рамките на няколко минути след подписване на договора. Нашата цел е да направим целия процес на получаване на кредит по-лесен и по-изгоден за вас.