ЗА НАС

admin
5/5 - (1 оценили)

Добре дошли в нашия кредитен портал, специализиран в сравняването на краткосрочни и дългосрочни кредитни продукти за хора с лоша кредитна история (Лошо ЦКР). Нашата цел е да ви помогнем да направите информиран избор относно финансовите възможности за вашите краткосрочни финансови нужди.

Чрез нашия уебсайт за сравнение на кредитни продукти се стремим да ви осигурим достъп до разнообразие от кредитни предложения, които са подходящи за хора със слаба или лоша кредитна история. Нашата платформа ви позволява лесно да сравнявате различни опции и да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и възможности.

Ние вярваме в прозрачността и откритостта и сме тук, за да ви помогнем да разберете вашите възможности за кредитиране, дори ако имате история на финансови затруднения. С нас можете да се чувствате уверени, че получавате обективна информация и персонализирани съвети, които да ви помогнат да вземете правилното решение за вашата финансова ситуация.


МИСИЯ И ЦЕЛИ

Нашата мисия е да ви предоставим ясна и обективна информация, която да ви помогне да направите информиран избор.

Нашият уебсайт предлага широка гама от услуги и ресурси, които да помогнат на потребителите да се ориентират в света на кредитите, дори ако имат лоша кредитна история. Ние предлагаме:

В допълнение към сравнителните инструменти, ние предоставяме обширен набор от образователни ресурси и съвети, които да помогнат на потребителите да разберат основните понятия, свързани с кредитите, да научат как да управляват своите финанси по-ефективно и да възстановят своята кредитна история.


Ние вярваме, че всеки заслужава втори шанс и възможността да подобри своята финансова ситуация. Вярваме, че всяко лице, независимо от своята кредитна история, заслужава достъп до финансови продукти и услуги, които да отговарят на техните нужди и цели.

Кредит срещу обезпечение на имот до 300 000 лв.


Обратен лизинг на автомобил до 90 000 лв.


Гарант по кредит е още т.нар. поръчител по кредит за сума до 8 000 лв.


ИНФОРМИРАНО РЕШЕНИЕ

С правилна информация и анализ на възможностите се предотвратява риска от нежелани последици и се максимизира успехът. Информираното решение е ключът към постигането на целите и финансовата стабилност